Tel: 014 70 82 23
GSM: 0479 37 30 78

kidstop logo

Luchtkegelspel

Luchtkegelspel

De kinderen kunnen in de binnenspeeltuin gebruik maken van een van onze laatste nieuwe aanwinsten, het luchtkegelspel. Het luchtkegelspel wordt met 2 gespeeld en is toegankelijk voor kinderen en ouders/begeleiders. Met behulp van de lucht moet je het balletje zo hoog mogelijk zien te krijgen en dit zo vlug mogelijk. Eens je boven bent, is het spel nog niet over... Je moet ervoor zorgen dat het balletje nog in het gaatje van de luchtkegelkolom terecht komt, pas dan is er een echte winnaar.

Zeker de moeite waard! Twijfel niet en haast je naar de binnenspeeltuin om dit nieuwe speeltje uit te testen. Bekijk zeker eens onderstaand filmpje!

https://www.youtube.com/watch?v=vzhF_R9rU_4

 

Klimvulkaan

De klimvulkaan is ook, samen met het luchtkegelspel, een van onze nieuwe speeltuigen. Alleen het zien van de klimvulkaan is een feest want tal van kleuren zijn aanwezig. Het nodigt de kinderen uit om te klimmen naar de top van de vulkaan. Eenmaal je boven bent, kan je terug naar beneden glijden. Kortom, een glijbaan en klimwand ineen! De klimvulkaan is voorzien van valkussens zodat het klimmen op een toffe en veilige manier kan gebeuren.  

Klimvulkaan

Funhouse

Funhouse

Het groot funhouse is voor kinderen van 4 tot 15 jaar. Het is een grote speelstructuur met een glijbaan, een ballenbad, draaitonnen, trampolines... Met andere woorden veel klim-, klauter- en kruipmogelijkheden.

Powertower

De powertower is 1 van onze nieuwe aanwinsten. De powertower staat in verbinding met het groot funhouse dat zich bevindt in het midden van de speeltuin. De kinderen kunnen naar boven klimmen via de powertower en zo komen ze terecht in het funhouse.

Powertower

Quadbaan

Quadbaan

Kidstop binnenspeeltuin is voorzien van een quadbaan met enkele elektrische quads.

Springkasteel

In de binnenspeeltuin is een groot springkasteel aanwezig waar de kinderen zich volop kunnen uitleven.

Springkasteel

Rollenbaan

Een van onze nieuwe spelen is de rollenbaan. Hier kunnen ze met behulp van een sleetje afglijden. Deze attractie is geschikt voor alle leeftijden!

Rollenbaan

Minizone

Voor de kinderen tot 3 jaar hebben we een minizone voorzien. Zij hebben hun eigen ballenbad, glijbaan en nog tal van andere klim- en klautermogelijkheden.

Minizone

Trampoline

Trampoline

Wat zeker aanwezig moet zijn in een binnenspeeltuin is een trampoline waarop de kinderen zich kunnen uitleven. De trampoline is voorzien van de nodige veiligheid.

Sportzone

Naast alle andere inrichtingen is er ook een sportzone voorzien. Hier kunnen de kinderen voetballen, basketballen, hinkelen,...

Sportzone

logo